Uw tegoed.


Bij Kidz Vintage willen wij je graag volledig inzicht bieden in de status van jouw ingebrachte items en jouw tegoed. Zowel jouw voorraad als jouw tegoed over de verkochte kledingstukken zijn daarom volledig inzichtelijk. Je ontvangt 40% van de opbrengst na verkoop van een kledingstuk.Dit tegoed mag je verrekenen met een aankoop bij ons in de winkel, maar uiteraard ook contant opnemen.


Je kunt inloggen via deze website onder het kopje "Inloggen" met jouw klantnummer en wachtwoord. Dit nummer en wachtwoord ontvang je, zodra je de eerste keer kleding bij Kidz Vintage hebt ingeleverd en er door ons een klantenkaart is aangemaakt. Je krijgt bij elke inlevering een overzicht van de ingebrachte items via de mail nadat wij deze hebben ingeboekt, dit kan een tot twee weken duren.


Door in te loggen kun je zien welke kledingstukken van jou bij Kidz Vintage op voorraad zijn. De items worden omschreven met het merk, het type kledingstuk, de maat en eventuele bijzonderheden. Het bedrag dat je ontvangt na verkoop van een item wordt ook vermeld. Zo is je tegoed in een oogopslag zichtbaar.


De datum waarop een artikel is verkocht staat ook vermeld. Deze is belangrijk voor jou om in de gaten te houden. Dit omdat jouw tegoed over een verkocht item precies één jaar (dus 12 maanden) blijft staan. Je hebt dus ruim de tijd om het tegoed in de winkel te besteden of contant te laten uitbetalen. Zijn de 12 maanden verstreken dan komt het tegoed over het verkochte kledingstuk automatisch te vervallen. Is het tegoed hoger dan EUR 50,- stuur dan even een dag van tevoren een berichtje dat je van plan bent om geld op te komen halen, dan zorgen we dat er genoeg geld in kas is.


En.... hoe leuk is het om tijdens jouw relax momentje op de bank het verkooptegoed te zien groeien over jouw ingebrachte kleding?