Inleveren

Wij nemen kinderkleding in vanaf maat 86 t/m maat 176. Daarnaast nemen wij voor de tieners kleding in vanaf maat XS t/m maat M/L. Sportkleding in de eerdergenoemde maten is ook altijd welkom, evenals in het voorjaar badkleding en in het najaar wintersportkleding.


Wij nemen alleen kleding in die schoon is, fris ruikt, netjes opgevouwen is en geen gaten of andere gebreken vertoont. Daarnaast moet de kleding recent zijn, denk aan maximaal 3 jaar oud.


Schoenen/laarzen die er nog als nieuw uitzien en schoon zijn, mogen ook worden ingebracht. Dit geldt ook voor sportschoenen/voetbalschoenen etc. In het voorjaar nemen wij ook sandalen, teenslippers, etc. in.


Wij nemen geen ondergoed, pyjama's, badjasjes en slaapzakjes in.


Items die door ons bij het inboeken toch niet goed genoeg worden bevonden om in de winkel te worden gehangen (gedateerd, gaatjes, vlekjes), worden naar De Kledingbank gebracht.


Ditzelfde geldt voor de items die na afloop van het winter- of zomerseizoen niet verkocht zijn, deze worden ook gedoneerd aan De Kledingbank Enschede.


Als je kleding bij ons komt inbrengen, gaan we samen door de levering heen, zodat je kunt zien wat onze selectie criteria zijn om kleding wel of niet in te nemen. Let er goed op, dat je de kleding van het juiste seizoen aanbiedt, dus van augustus t/m oktober winterkleding en van februari t/m april zomerkleding, dat scheelt tijd met het doornemen van jouw levering. Check ook deze site voor welke merken we wel en niet innemen. Eenmaal ingebrachte kleding kan niet meer worden opgehaald.


Er is altijd voorraad bij ons aanwezig om de winkel elke dag aan te kunnen blijven vullen. Wij hebben echter beperkte opslagruimte en daarom kan het voorkomen dat wij tijdelijk een stop moeten zetten op de inbreng afspraken. Dit zullen wij op deze website en via Facebook/Instagram communiceren.


Let op: We nemen jullie leveringen in op afspraak (met uitzondering van broeken voor jongens maat 86 t/m 134, deze mogen altijd zo langsgebracht worden). Hiervoor kan je via WhatsApp een berichtje sturen op welke dag je wilt komen (tijdstip maakt niet uit, mag gewoon tijdens openingstijden). Het telefoonnummer is 06-43138267. We bevestigen dan de afspraak aan je. We hebben een maximaal aantal afspraken per dag ingesteld, dus het kan zijn dat we voor een bepaalde dag al vol zitten. Tip: maak tijdig een afspraak, dus niet vlak van tevoren, dan heb je de grootste kans dat we een plekje voor je vrij hebben.