Kidzvintage

Twee keer zo hip!
 

Welkom bij Kidz Vintage!

Kidz Vintage is een gezellige winkel in het mooiste pandje van Enschede gelegen aan de Boddenkampsingel 140.

Kidz Vintage is er voor inbreng en verkoop van tweedehands merk baby- en kinderkleding. Bij Kidz Vintage kun je ook terecht voor de leukste nieuwe mode accessoires, kadootjes voor de kinderen en de mama’s.

Op dit moment wordt er voorjaars- en zomerkleding ingenomen. Bij inleveren vindt u hierover gedetailleerde informatie. In december t/m april wordt er voorjaars- en zomerkleding ingenomen. Van juni t/m oktober wordt er najaars- en winterkleding ingenomen.

Wij verkopen de mooiste kleding en schoenen van de mooiste merken die er ondanks dat ze al zijn gedragen er nog prachtig uit zien. Dit omdat wij ons richten op de betere kwaliteit kinderkleding merken. Deze kan dan ook prima een paar rondjes mee. Kinderen dragen over het algemeen de kleding één seizoen en dan zijn ze er helaas al uitgegroeid. Er blijft dan altijd kleding in de kast die nog lang niet afgedragen is. Hoe leuk is het dan dat wij deze in de winkel hebben om er een ander kindje weer in te kunnen laten stralen. Uiteraard voor een leuk prijsje zijn deze kledingstukken te koop. Van januari t/m augustus hangt er voorjaars- en zomerkleding in de winkel. Van juli t/m februari hangt er najaars- en winterkleding verkopen wij in de winkel.

Wij hebben onder andere de volgende merken:

Kleding: Flo, Z8, Quapi, Ninni Vi,Tumble & Dry, Name-It, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, GAP, Vingino, CKS, Cars, Petit Louie, Baker Bridge, Mc Gregor, Someone, Birds, B.Nosy, Funky XS, Br@nd, Mim Pi, Mona Lisa, Be a Diva, Geisha, Retour, America Today,  Abercrombie & Fitch, Scotch&Schrunk, Scotch R’Belle, WE, .... (en nog veel meer mooie merken)

Schoenen: Clic, Hip, Koel4Kids, Zecchino d'Oro, Develab, Red Rag, Nike, Adidas, Converse, Shoesme, Blackstone, Kanjers. Falcotto, Mim-Pi, Pinocchio, Timberland, Ugg,Vingino,....              

Wat nemen we niet in: Primark, Zeeman, Wibra, C&A, Action, Prenatal, Kruidvat, Dirkje, ...

Gratis parkeren aan de singel, voor de kerk is er altijd plek.

Onze openingstijden

dinsdag
9:3013:30
woensdag
9:3013:30
donderdag
9:3013:30
vrijdag
9:3013:30
zaterdag
11:0015:00

LET OP!!!!!

In oktober ook elke woensdagavond geopend van 18.00 uur tot 20.00 uur

Tijdens de schoolvakanties van de kinderen zijn er speciale openingstijden. 

Dinsdag t/m vrijdag

10.00 uur tot 13.00 uur

Zaterdag

11.00 uur tot 15.00 uur