Kidzvintage

Twee keer zo hip!
 

Welkom bij Kidz Vintage

Kidz Vintage is een gezellige winkel in het mooiste pandje van Enschede gelegen aan de Boddenkampsingel 140.

Kidz Vintage is er voor inbreng en verkoop van tweedehands (merk) baby- en kinderkleding en schoenen. Daarnaast verkopen wij ook tienerkleding in de maten XS, S en M. Bij ons kun je ook terecht voor Zebra tassen, accessoires en kleine kadootjes voor de kinderen.

Let op: het inbrengen van kleding gaat op afspraak, lees hiervoor het kopje "Inleveren" op deze site.

In december t/m april wordt er voorjaars- en zomerkleding ingenomen. In augustus t/m oktober wordt er najaars- en winterkleding ingenomen.

Vanaf dinsdag 17 augustus starten we weer met de inname van najaars- en winterkleding. Hiervoor kan je vanaf nu een afspraak maken via een app of telefoontje naar ons 06-nummer. 

Wij verkopen de mooiste kleding en schoenen die er ondanks dat ze al zijn gedragen er nog prachtig uitzien. Wij richten ons op de betere kwaliteit kinderkleding. Kinderen dragen over het algemeen hun kleding één seizoen en dan zijn ze er helaas alweer uitgegroeid. Hoe leuk is het dan dat wij deze in de winkel aanbieden voor een redelijke prijs om er nog een ander kindje weer in te kunnen laten stralen. 

Van januari t/m augustus hangt er voorjaars- en zomerkleding in de winkel. Van september t/m februari verkopen wij najaars- en winterkleding in de winkel.

Wij verkopen onder andere de volgende merken:

Kleding: Like Flo, Looxs, Levv, Raizzed, Z8, Quapi, Ninni Vi,Tumble & Dry, Name-It, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, GAP, Vingino, CKS, Cars, Petit Louie, Baker Bridge, Mc Gregor, Someone, Birds, B.Nosy, Funky XS, Br@nd, Monnalisa, Be a Diva, Geisha, Retour, America Today, Levi's, Antony Morato, Crush Denim, Stone Island, Airforce, Abercrombie & Fitch, Hollister, Scotch Shrunk, Scotch R’Belle, WE, .... (en nog veel meer mooie merken)

Schoenen: Clic, Hip, Koel4Kids, Zecchino d'Oro, Dr. Martens, Develab, Red Rag, Nike, Adidas, Converse, Shoesme, Blackstone, Kanjers, Falcotto, Pinocchio, Timberland, Ugg, Vans, Vingino, en nog veel meer.           

Items van de volgende ketens nemen we niet in: Primark, Zeeman, H&M, Wibra, C&A, Action, Prenatal, Kruidvat, ......


Openingstijden:

We zijn op dinsdag tot en met vrijdag geopend van 9.30 tot 13.30 uur. 

Op zaterdag zijn we geopend van 11.00 uur tot 15.00 uur.

Let op: tijdelijk geen koopavond ivm Corona.


Let op!

Wij hebben zomervakantie van dinsdag 13 juli tot en met zaterdag 14 augustus.

Vanaf dinsdag 17 augustus staan wij weer voor jullie klaar!


Gratis parkeren aan de singel voor de winkel, tot aan de busbaan voorbij de kerk.


    
 


 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info