Kidzvintage

Twee keer zo hip!
 

Uw tegoed.

Bij Kidz Vintage willen wij u graag volledig inzicht bieden in de status van uw ingebrachte items en uw tegoed. Zowel uw voorraad als uw tegoed over uw verkochte kledingstukken zijn daarom volledig inzichtelijk. U krijgt 40% van de opbrengst na verkoop van een kledingstuk.

U kunt inloggen via deze website onder het kopje "Inloggen" met uw klantnummer en wachtwoord. Dit nummer en wachtwoord ontvangt u, zodra u de eerste keer kleding bij Kidz Vintage heeft ingeleverd en er door ons een klantenkaart is aangemaakt. U krijgt bij elke inlevering nadat deze door ons is ingeboekt een overzicht van uw ingebrachte items via de mail, dit kan enkele weken duren.

Door in te loggen kunt u precies zien welke kledingstukken u bij Kidz Vintage in de winkel heeft hangen. De items worden omschreven met het merk, het type kledingstuk, de maat en eventuele bijzonderheden. Het bedrag dat u ontvangt na verkoop van een item wordt ook vermeld. Zo is uw tegoed in een oogopslag zichtbaar.

De datum waarop een artikel is verkocht staat ook vermeld. Deze is belangrijk voor u om in de gaten te houden. Dit omdat uw tegoed over een verkocht item precies één jaar (dus 12 maanden) blijft staan. U heeft dus ruim de tijd om uw tegoed in de winkel te besteden of contant te laten uitbetalen. Zijn de 12 maanden verstreken dan komt het tegoed over het verkochte kledingstuk automatisch te vervallen. Is het tegoed hoger dan EUR 50,- stuur dan even een dag van tevoren een berichtje dat u van plan bent om uw geld op te komen halen, dan zorgen we dat er geld in kas is.

En.... hoe leuk is het om tijdens uw relax momentje op de bank uw verkooptegoed te zien groeien over uw ingebrachte kleding?

 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info