Kidzvintage


Twee keer zo hip!
 

Uw tegoed.

Bij Kidz Vintage willen wij u graag volledig inzicht bieden in de status van uw ingebrachte kleding en uw tegoed. Zowel uw voorraad, die u heeft ingeleverd, als uw tegoed over uw verkochte kledingstukken zijn daarom volledig inzichtelijk. U krijgt 40% van de opbrengst na verkoop van een kledingstuk van u.

Dit is mogelijk door in te loggen via deze website onder het kopje "Inloggen" met uw klantnummer en wachtwoord. Dit nummer en wachtwoord ontvangt u, zodra u de eerste keer kleding bij Kidz Vintage inlevert. U krijgt bij elke inlevering een overzicht van uw ingebrachte kleding via de mail.

Door in te loggen kunt u precies zien welke kledingstukken u bij Kidz Vintage in de winkel heeft hangen. Welke wordt omschreven met het merk, het type kledingstuk, de maat en eventuele bijzonderheden. Het bedrag wat u ontvangt na verkoop van een kledingstuk wordt ook vermeld per kledingstuk. Zo hoeft u zelf niet meer uit te rekenen wat uw precieze tegoed is. 

Ook kunt u hier zien wanneer uw kleding, welke aan het einde van het seizoen niet verkocht is, klaar ligt voor u om op te halen. Deze wordt benoemd onder "retourdatum" welke vermeld wordt per kledingstuk.

De datum waarop een artikel is verkocht wordt ook vermeld. Deze is belangrijk voor u om in de gaten te houden. Dit omdat uw tegoed over een verkocht kledingstuk precies één jaar blijft staan. Zodat u ruim de tijd heeft om uw tegoed in de winkel te kunnen besteden of contant te laten uitbetalen. Is het jaar verstreken dan komt het tegoed over het verkochte kledingstuk automatisch te vervallen. 

Hoe leuk is het om tijdens uw relax momentje op de bank uw verkooptegoed te zien groeien over uw ingebrachte kleding?

 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info