Kidzvintage


Twee keer zo hip!
 

Inleveren  

Wij nemen kinderkleding in vanaf maat 50 t/m maat 176. Daarnaast nemen wij voor de tieners kleding in vanaf maat XS t/m maat M. Sportkleding in de eerdergenoemde maten is ook altijd welkom, evenals in het voorjaar badkleding en in het najaar wintersportkleding.

Wij nemen alleen kleding in die schoon is, fris ruikt, netjes opgevouwen is en geen gaten of andere gebreken vertoont.

Schoenen/laarzen die er nog als nieuw uitzien en schoon zijn, mogen ook worden ingebracht. Dit geldt ook voor sportschoenen/voetbalschoenen etc. In het voorjaar nemen wij ook sandalen, teenslippers, etc. in.

Wij nemen geen ondergoed, pyjama's, badjasjes en slaapzakjes in.

Items die door ons bij het inboeken niet goed genoeg worden bevonden om in de winkel te worden gehangen (gedateerd, gaatjes, vlekjes), worden naar de Kledingbank gebracht.

Ditzelfde geldt voor de items die na afloop van het winter- of zomerseizoen niet verkocht zijn, deze worden ook gedoneerd aan de Kledingbank Enschede.

De eerste keer dat je kleding bij ons komt inbrengen, gaan we samen door de levering heen, zodat je kunt zien wat onze selectie criteria zijn om kleding wel of niet in te nemen. De volgende keer dat je kleding komt brengen, nemen we de levering ongezien van je in, omdat wij ervan uitgaan dat je dan weet welke kleding we wel of niet innemen. Let er ook goed op, dat je de kleding van het juiste seizoen aanbiedt, dus van augustus t/m oktober winterkleding en van januari t/m april zomerkleding. Eenmaal ingebrachte kleding kan niet meer worden opgehaald.

Er is altijd voorraad bij ons aanwezig om de winkel elke dag aan te kunnen blijven vullen. 

Wij hebben echter beperkte opslagruimte en daarom kan het voorkomen dat wij tijdelijk een stop moeten zetten op de inbreng. Dit zullen wij op de website en op Facebook/Instagram communiceren.

Meedenkertje: Zaterdag is onze drukste dag. Dus mocht je kleding willen inbrengen..... Handig om hier rekening mee te houden in jouw eigen planning. En als je kleding in komt leveren in een tas die wij mogen houden.... zou je ons daar een heeeeel erg groot plezier mee doen.


        

 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info