Kidzvintage


Twee keer zo hip!
 

Inleveren  

Wij nemen kinderkleding in vanaf maat 50 t/m maat 176. Daarnaast nemen wij voor de tieners kleding in vanaf maat XS t/m maat M. Sportkleding in de eerdergenoemde maten is ook altijd welkom, evenals in het voorjaar badkleding en in het najaar wintersportkleding.

Wij nemen alleen kleding in die schoon is, fris ruikt, netjes opgevouwen is en geen gaten of andere gebreken vertoont.

Schoenen/laarzen die er nog als nieuw uitzien en schoon zijn, mogen ook worden ingebracht. Dit geldt ook voor sportschoenen/voetbalschoenen etc. In het voorjaar nemen wij ook sandalen, teenslippers, etc. in.

Wij nemen geen ondergoed, pyjama's, badjasjes en slaapzakjes in.

Items die door ons bij het inboeken niet goed genoeg worden bevonden om in de winkel te worden gehangen (gedateerd, gaatjes, vlekjes), worden naar de Kledingbank gebracht.

Ditzelfde geldt voor de items die na afloop van het winter- of zomerseizoen niet verkocht zijn, deze worden ook gedoneerd aan de Kledingbank Enschede.

De eerste keer dat je kleding bij ons komt inbrengen, gaan we samen door de levering heen, zodat je kunt zien wat onze selectie criteria zijn om kleding wel of niet in te nemen. De volgende keer dat je kleding komt brengen, nemen we de levering ongezien van je in, omdat wij ervan uitgaan dat je dan weet welke kleding we wel of niet innemen. Let er ook goed op, dat je de kleding van het juiste seizoen aanbiedt, dus van augustus t/m oktober winterkleding en van januari t/m april zomerkleding. Eenmaal ingebrachte kleding kan niet meer worden opgehaald.

Er is altijd voorraad bij ons aanwezig om de winkel elke dag aan te kunnen blijven vullen. 

Wij hebben echter beperkte opslagruimte en daarom kan het voorkomen dat wij tijdelijk een stop moeten zetten op de inbreng. Dit zullen wij op deze website en op Facebook/Instagram communiceren.Let op: we nemen jullie leveringen in op afspraak. Hiervoor kan je via WhatsApp een berichtje sturen op welke dag je wilt komen (tijdstip maakt niet uit, tijdens openingstijden). Het telefoonnummer is 06-43138267. We bevestigen dan de afspraak aan je. We hebben een maximaal aantal afspraken per dag ingesteld, dus het kan zijn dat we voor een bepaalde dag al vol zitten. Tip: maak tijdig een afspraak, dus niet een dag van tevoren, dan heb je de grootste kans dat we een plekje voor je vrij hebben.


Meedenkertje: Zaterdag is onze drukste dag. Dus mocht je die dag kleding willen inbrengen.....  dan kan het zijn dat je heel even moet wachten, dus houd daar rekening mee in je planning. Het is handig om de kleding in te leveren in een tas die wij mogen houden.

 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info